Prova på

JUNIORGRUPPEN

För att få vara med och delta i juniorgruppen är det viktigt att barnet har god vattenvana och kan simma en längd i simhallen om 25 meter.
I juniorgruppen så tränar deltagarna på olika fridykningsmoment samt med inslag av bollspel och lekar under vattenytan!
Vi har ett begränsat antal ledare som alla är måna om att träningen ska bli så bra som möjligt, både träningsmässigt och säkerhetsmässigt. Just därför är det jätteviktigt att barnen kan uppnå minikravet om 25 meter.
Nya barn/ungdomar som vill prova på så skall alltid en förälder närvara vid första tillfället. Grupper av “kompisar” så räcker det med en förälder.

UTRUSTNING


För att kunna vara med och träna i juniorgruppen så behöver man ha ett par simfenor samt snorkelset. Till en början så har föreningen utrustning att låna ut, fråga gärna någon av tränarna ifall ert barn behöver låna.
Om ert barn tycker träningen är rolig och vill fortsätta träna så behöver ni införskaffa egen utrustning. Det finns flertalet olika märken och återförsäljare.
Klubben har köpt in sin låneutrustning via www.scubastore.com. Leveranstiderna kan vara något långa men de har ett brett utbud och till rimliga priser

MEDELMSKAP


Intresserade juniorer får gärna vara med och testa på att träna fridykning under totalt tre träningstillfällen.
Ett medlemskap för fortsatt deltagande i juniorgruppen kostar 350 kronor per år, oavsett när under året man börjar.
Vill man som förälder vara med och stödja föreningen, men framförallt nyttja bastun och bubbelpoolen under tiden som barnen tränar så kostar det 790 kronor per år.